Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Share on facebook

Υπηρεσίες Βιοκαθαρισμού

Cleaning test δωρεάν στον χώρο σας

Ένα στρώµα, µετά τον πρώτο µήνα χρήσης φιλοξενεί περισσότερα από 15.000 ακάρεα, σε 4 µήνες 600.000 και σε ένα χρόνο πάνω από 1.800.000.
Τα καλύµµατα και τα σεντόνια όσο συχνά και αν αλλάζονται ΔΕΝ µας προστατεύουν µε αποτέλεσµα να επιβαρύνεται σηµαντικά η υγεία µας.

Τα χαλιά μας λόγο της μορφής και της πυκνότητας τους, παγιδεύουν στο πέλος τους, την αιωρούμενη σκόνη καθώς και διάφορές ακαθαρσίες, πού μεταφέρονται από τους εξωτερικούς χώρους στο σπίτι μας.
Όλα αυτά συσσωρευμένα στη βάση των χαλιών μας, τα μετατρέπουν σε μία εστία δημιουργίας και ανάπτυξης ακάρεων, αλλεργιογόνων ουσιών, βακτηριδίων κ.λ.π.

 

Τι είναι τα ακάραια
Το ακάραιο είναι μικρό αρθρόποδο και όχι έντομο. Γίνεται δύσκολα ορατό με το ανθρώπινο μάτι καθώς έχει μέγεθος μικρότερο,συνήθως, από ένα χιλιοστό του μέτρου και ζουν από τα επιθήλια που βγαίνουν από το σώμα μας.
Είναι ο υπ' αριθμόν 1 αλλεργιογόνος παράγοντας παγκοσμίως!
Τα κρεβάτια είναι ένας βιότοπος για τα ακάρια. Όσο καθαρό και αν είναι το υπνοδωμάτιο ή τα σεντόνια σας, είναι ένας βασικός λόγος για κρίσεις άσθματος, αλλεργίες και ερεθισμένο δέρμα.
Ένα συνηθισμένο στρώμα μπορεί να περιέχει εκατομμύρια ακάρεων σκόνης, τα οποία, μαζί με τα περιττώματά τους, μπορούν να εισέλθουν στα πνευμόνια μας και να μας προκαλέσουν μέχρι και κρίσεις άσθματος!
Πιο συγκεκριμένα, ο αριθμός τους μπορεί να είναι από 5.000 έως 15.000 ακάραια ανά τετραγωνικό εκατοστό στρώματος.

  • Bιοκαθαρισμός στρωμάτων - σαλονιών (cleaning test εντελώς δωρεάν στον χώρο σας με ένα τηλεφώνημα στο 22210 40415).
  • Εγγυόμαστε τον άψογο αντιμικροβιακό καθαρισμό